STPT reia transportul cu vaporasele pe Bega

- Advertisement -

Societatea publica de transport Timișoara, anunță ca din data de 30 mai, reia plimbările cu vaporașele pe Bega.

,,Transportul public și de agrement își va relua activitatea pe canalul Bega, începând cu data de 30 mai. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor circula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega, cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00.

În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în stații și pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporașele mai sunt dezinfectate de angajați ai S.T.P.T. și cu cloramină și dezinfectant. Pe lângă obligativitatea purtării măștilor de protecție și a respectării distanțării fizice între călători, aceștia sunt rugați să se așeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcațiuni va fi de 32 de locuri pentru călători, începând cu data de 30 mai.”

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img