Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Suntem pregătiți să batem un RECORD MONDIAL. Podul din PET-uri e aproape GATA! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Sâmbătă în jurul prânzului am făcut ultimele ”verificări” la fața locului și am găsit zeci de tineri voluntari care asamblau modulele care vor compune cea mai mare construcție de PET-uri din lume.

”Sute de tone de plastic poluează apele din România. Acest lucru trebuie să înceteze!” spune motto-ul de la care a pornit acest proiect deosebit de ambițios dacă ținem cont de faptul că voluntarii au avut nevoie de aproape 160.000 de sticle de plastic pentru a construi acest pod.

Construcția efectivă a podului a început vineri și, conform celor prezenți ”pe șantier” totul ar trebui finalizat în această seară, pentru ca mâine să poată fi dat în folosință. La momentul realizării fotografiilor din galeria de mai jos, construcția era finalizată în proporție de două treimi, însă și după finalizarea montajului modulelor care vor compune podul, construcția necesită anumite lucrări de finisare, pentru ca podul să fie accesibil tuturor timișorenilor, fără ca aceștia să întâmpine probleme atunci când vor să se urce pe el.

Podul din PET-uri va fi dotat cu balustrade, iar podeaua ”la vedere” va fi compusă din paleți de lemn, deoarece pe modulele cu plasă metalică ce ”țin” stclele din plastic nu s-ar putea păși ”intens” cu orice tip de încălțăminte.

Conform organizatrilor, podul va putea susține o greutate de circa 70 de tone și va avea și iluminat nocturn. După finalizarea construcției podului și a finisajelor acestuia, o comisie a Guinness World Records va putea atesta faptul că au în față cea mai mare structură de PET-uri, din lume.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare