Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RCM Timișoara a fost învinsă de ”marinari”. Farul Constanța s-a impus fără să marcheze niciun eseu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Campioana en titre, RCM Timişoara, a început bine partida de la malul mării, după ce Popârlan a reușit să înscrie un eseu. Scorul avea să fie schimbat în favoarea constănțenilor după ce rugbiștii de pe litoral au reușit două lovituri de pedeapsă, marcate de Vlaicu. Mai mult de atât, timișorenii reușeau un al doilea eseu, cu ajutorul lui Kinikinilau, Valentin Calafeteanu reuşind atât transformarea cât și o lovitură de penalitate, iar scorul devenea 15-6 pentru campioni.

Constanța jocului celor de la Farul le-a adus ”marinarilor” nu mai puțin de cinci lovituri de pedeapsă, transformate, toate, de Vlaicu – cel care a fost și omul meciului, iar sportivii de la malul mării reușeau să răpună campioanapână la final cu scorul de 21-15.

Timișorenii au ajuns pe locul trei al competiției interne, fiind la un punct în spatele liderului din Baia Mare, care are și un joc mai puțin disputat, în timp ce locul secund este ocupat de Farul, cu același număr de puncte, 34, precum ”zimbrii”, însă constănțenii au deja 10 meciuri disputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Comisia de Monumente Istorice a aprobat oficial conservarea vestigiilor din Piața Libertății

Săpăturile arheologice făcute în Piața Libertății care au scos la iveală importante vestigii datând...

Cupa României la rugby revine pe Bega. RCM Timișoara 19-14 Știința Baia Mare FOTO

Eterna rivalitate ruibistică dintre echipele din Timișoara și Baia Mare și-a desfășurat un nou...