Superstiţie modernă de Sfântul Ion? Poliţiştii în acţiune, împotriva buzunărelilor

Date:

Cu prilejul sărbătorii de Sfântul Ioan Botezătorul, peste 350 de poliţişti timişeni sunt la datorie pentru a preveni posibilele evenimente neplăcute. Concluziile acestora au fost că în ceea ce priveşte acţiunile hoţilor de buzunare, zonele de „mare risc” sunt bisericile. Îmbulzeala din casa Domnului, precum şi dorinţă arzătoare de spovedanie, transformă enoriaşii în victmele perfecte ale hoţilor.

Oamenii legii atrag atenţia asupra persoanelor agitate care au „privirea ca un radar”, de asemenea, genţile, sacoşele sau portofele nu trebuie lăsate nesupravegheate, din contră, ţinute la loc sigur, iar dacă sunteţi atacat sau vedeţi o persoană că este atacată, aveţi două soluţii: atrageţi atenţia cu o voce puternică sau apelaţi 112.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare