Teodor Baconschi este nemulţumit de cum a reacţionat CNA la dezvăluirile Antenei 3 ! Să fie o cenzură morală măcar!

0
840

Teodor Baconschi a declarat la Timişoara că CNA nu şi-a făcut meseria şi că a ajuns o formă fără fond în România. Fostul ministru de externe, care l-a făcut pe Traian Băsescu preşedinte în 2009, s-a arătat deranjat că se pot da asemenea informaţii despre el fără să existe o cenzură morală măcar. Acesta a ţinut să explice care a fost situaţia cheltuielilor şi a apartamentelor invocate de Antena 3 şi a acuzat postul de televiziune că nu i-a acordat un drept la replică. Mai mult Baconschi a subliniat că CNA ar trebui să aibă un control mai mare asupra presei pentru ca jurnaliştii să se informeze corect când fac dezvăluiri.

Fostul ministru a ţinut să dea şi un sfat televiziunilor şi anume să nu mai decidă ele ce subiecte sunt de interes. Cum e posibil să dai două săptămâni subiectul Oltchim? Întrebarea mea pentru domnul Baconschi e cum îşi permite să dea sugestii pe banii altora?

O.T.

Iată declaraţia lui Teodor Baconschi făcută la Timişoara miercuri 3 octombrie!

[jwplayer mediaid=”5488″]

imagine Răzvan Dobrică

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.