Țigările de contrabandă și petardele dau de furcă jandarmilor Grupării Mobile din Timișoara, înainte de Revelion

0
776

Astfel, astăzi, 30 decembrie, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în municipiul Lugoj, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, ocazie cu care au depistat două persoane, un bărbat si o femeie, care comercializau articole pirotehnice de diferite modele si dimensiuni. De asemenea aceleaşi două persoane comercializau si ţigări netimbrate.
În urma controlului bagajelor, au fost găsite asupra acestora 4.820 de ţigarete si 1.000 de petarde. Întreaga cantitate de ţigări cât şi articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează să fie predate instituţiilor cu atribuţii in domeniu împreună cu actele de sesizare ale faptelor constatate.

Tot astăzi, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se in serviciul de patrulare in zona Piaţa Iosefin au interceptat o persoana de sex masculin, C.Ş.C., care oferea spre vânzare articole pirotehnice la ”mare căutare” în această perioadă. În urma activităţilor specifice desfăşurate au fost găsite peste 10.000 de astfel de produse care au fost ridicate in vederea confiscării urmând a se întocmi documente de constatare si sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Spune-ţi opinia civilizat!