Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișenii și ungurii se apără ÎMPREUNĂ de DEZASTRE. Ce acord a fost semnat astăzi

- Advertisement -

Acest acord are drept scop asigurarea unui răspuns prompt şi eficient, în situaţia producerii în zona de frontieră, a unor situaţii de urgenţă care impun concentrarea masivă de forţe şi mijloace. Tipurile de risc pentru care se poate solicita intervenţia transfrontalieră sunt următoarele: incendiile, accidentele chimice, aviatice și, nu în ultimul rând, cele rutiere și feroviare.

În cazul iminenţei producerii sau la producerea unor situaţii de urgenţă/dezastre, părţile îşi acordă sprijin una alteia, pe baza unei solicitări scrise. În cazul unei urgenţe, acordarea de sprijin poate fi iniţiată pe baza unei solicitări verbale (telefonic).

Relația dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș și Direcția Județeană de Apărare Împotriva Catastrofelor Csongrád este benefică şi de lungă durată, materializându-se în organizarea unor exerciții de cooperare privind gestionarea producerii unor situaţii de urgenţă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore