mana_cu_catuse_06458600

La sfârşitul săptămânii trecute, un timişorean de 33 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de decesul victimei, a fost depistat pe teritoriul Germaniei şi predat autorităţilor române pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

Bărbatul ar fi pătruns într-un apartament din municipiul Timişoara, după ce proprietarii au deschis uşa, unde i-ar fi agresat pe cei doi soţi şi le-ar fi sustras 1250 de euro şi 400 de lei, eveniment ce a avut loc pe data de 14 august 2004. Ambele victime au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde, din nefericire, trei zile mai târziu, femeia de 84 de ani a decedat.

În urma cercetărilor efectuate şi administrării probelor de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, duă nouă ani de la comiterea faptei, mai exact în luna iunie 2013, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 33 de ani, din Timişoara bănuit de comiterea faptei, iar în august 2013, pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, în lipsă, fiind dat în urmărire internaţională.

Săptămâna trecută bărbatul a fost depistat pe teritoriul Germaniei, fiind extrădat la data de 5 aprilie 2014. Acesta a fost prezentat Tribunalului Timiş pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.