Două minore dintr-un centru de plasament din Lugoj au dispărut şi sunt căutate de poliţiştii din Timiş. Fetele au vârste de 15 şi 16 lei şi se numesc Chivu Anamaria şi Bodor Ariana. Toţi cei care le recunosc pe fete din imaginile puse la dispoziţie de poliţie sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai aproapiate secţii de poliţie.

„În data de 21 martie a.c., Chivu Anamaria ar fi plecat de la Centrul de Plasament Lugoj de pe strada Bocșei, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 72 kg, față rotundă, ochi căprui, păr brunet. La data dispariţiei, minora purta pantaloni și ghete de culoare închisă. Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 16 ani, din municipiul Lugoj.

În data de 21 martie a.c., Bodor Ariana Georgiana ar fi plecat de la Centrul de Plasament Lugoj de pe strada Bocșei, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.63 metri, 55 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, constituție astenică. La data dispariţiei, minora purta jeanși de culoare albastră, o jachetă kaki și pantofi sport”, transmite IPJ Timiş.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.