Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Titu Bojin, către un consilier județean, în plen: ”Sunteți un PÂRLIT de la Lugoj” VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Circ și limbaj de prost-gust în plenul de ieri al Consiliului Județean Timiș, ca de obicei, în ultima perioadă, dacă îmi permiteți să completez. Execuția bugetară a aprins spiritele în plenul CJT, după ce liderul liberalilor, Marian Vasile, a anunțat că grupul său refuză să voteze împărțirea banilor pe secțiuni, iar asta ca urmare a faptului că ”noi am refuzat să votăm sume mai mari la grupările sportive, deși vedem acuma ce probleme sunt cu banii la Poli”, susține Titu Bojin.

După ce a fost întrerupt de mai multe ori de un alt liberal, fostul edil de la Lugoj, Marius Martinescu, actualmente consilier județean, Bojin a răbufnit la adresa acestuia spunându-i că nu îi mai semnează decontul pentru venirea cu mașina personală la ședințele de consiliu, ”pentru că nu s-a votat execuția bugetară și trebuie să vedem cum ne vom descurca în continuare”. Ironic, Bojin a propus ca Martinescu să fie numit ”lector și să ne dea lecții de administrație, ca să nu mai fie nevoie să participăm la nici un fel de cursuri de pregătire. Faceți tot timpul pe șmecherul… Ați fost primar, dar v-a trecut vremea. La Lugoj ați fost primar, dar n-ați făcut nimic. Vă propun să mergem acolo și să-i întrebăm pe oameni ce a făcut Martinescu pentru oraș, iar după aceea mergem și la Remetea dacă vreți. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”, a spus președintele CJT.

Proiectul execuţiei bugetare a picat la vot, urmând să fie repus la şedinţa viitoare, susține Bojin în înregistrarea video de mai jos, acolo unde puteți afla și de ce susține președintele CJT că râd și colegii de liberalul Martinescu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=FA2pAh8toEI&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare