Titu Bojin, către un consilier județean, în plen: ”Sunteți un PÂRLIT de la Lugoj” VIDEO

- Advertisement -

Circ și limbaj de prost-gust în plenul de ieri al Consiliului Județean Timiș, ca de obicei, în ultima perioadă, dacă îmi permiteți să completez. Execuția bugetară a aprins spiritele în plenul CJT, după ce liderul liberalilor, Marian Vasile, a anunțat că grupul său refuză să voteze împărțirea banilor pe secțiuni, iar asta ca urmare a faptului că ”noi am refuzat să votăm sume mai mari la grupările sportive, deși vedem acuma ce probleme sunt cu banii la Poli”, susține Titu Bojin.

După ce a fost întrerupt de mai multe ori de un alt liberal, fostul edil de la Lugoj, Marius Martinescu, actualmente consilier județean, Bojin a răbufnit la adresa acestuia spunându-i că nu îi mai semnează decontul pentru venirea cu mașina personală la ședințele de consiliu, ”pentru că nu s-a votat execuția bugetară și trebuie să vedem cum ne vom descurca în continuare”. Ironic, Bojin a propus ca Martinescu să fie numit ”lector și să ne dea lecții de administrație, ca să nu mai fie nevoie să participăm la nici un fel de cursuri de pregătire. Faceți tot timpul pe șmecherul… Ați fost primar, dar v-a trecut vremea. La Lugoj ați fost primar, dar n-ați făcut nimic. Vă propun să mergem acolo și să-i întrebăm pe oameni ce a făcut Martinescu pentru oraș, iar după aceea mergem și la Remetea dacă vreți. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”, a spus președintele CJT.

Proiectul execuţiei bugetare a picat la vot, urmând să fie repus la şedinţa viitoare, susține Bojin în înregistrarea video de mai jos, acolo unde puteți afla și de ce susține președintele CJT că râd și colegii de liberalul Martinescu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=FA2pAh8toEI&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

”Dinozaurul” Titu Bojin, înlocuit cu un traseist politic. Finul lui Tariceanu preia fraiele Apelor din Banat

Schimbare în conducerea ABA Banat. Directorul general al instituției,...

CJ Timis construieste un internat scolar pentru copiii cu dizabilitati, la Lugoj

Consiliul Județean (CJ) Timiș a lansat o nouă investiție...

Competitie la CJ Timis: spitalele din judet pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale

Spitalele din județul Timiș pot concura pentru fonduri nerambursabile...

Inca o licitatie ”marca” CJ Timis, la Bastion

Consiliul Județean (CJ) Timiș anunță organizarea unei noi licitații...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img