Trup-cu-peşti

Galeria Triade va fi gazda vernisajului de pictură “Trup cu Peşti”, în cadrul căruia artistă, Silvia Moldovan instigă publicul  la recuperarea interiorităţii. Pictura ei îndeamnă la o reflecţie tăcută, ruptă de orice fel de excese formale.La o terapie pentru reconstruirea de sine într-o lume „saturată” de  agresivitate, gesticulaţie largă şi zgomot.

Expoziţia se înscrie în politica de promovare a tinerilor artişti, asumată de către Fundaţia Triade în cadrul programului Juventus. În acest context,artista Silvia Moldovan a câştigat în anul 2012, Premtul special al Fundaţiei Triade, constând în organizarea a trei expoziţii personale în cadrul galeriei.

Născută pe 28 iulie 1983 la Sânnicolau Mare este absolventă, din vara anului 2013, a masterului de pictură de la  Facultatea de Arte şi Design a Universităţii de Vest din Timişoara.A participat la câteva expoziţii de grup, printre care: 2013 Junge Kunst ,Germania, sau “Ce pieritor e omul, gândea albatrosul”,  Expoziția studenților specializării PicturTimișoara;  Expoziție-concurs de pictură „Omul cotidian”, la Timişoara. Tot ea a obţinut Premiul pentru tineret al Salonului de arte vizuale Timişoara 2013.

Premiul pentru tineret pentru cea mai reuşită lucrare a Salonului artelor vizuale, ediţia a 83-a din 2013 i s-a decernat Silviei Moldovan pentru lucrarea de tehnică mixtă, Trup cu peşti.

Expoziţia va debuta în cadrul Galeriei Triade, marţi, 28 ianuarie, începând cu rele 19:00. Ea va fi deschisă publicului până pe data de 25 martie, putând fi vizitată de luni până vineri, între 10:00 şi 17:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here