„Trup cu peşti” – prima expoziţie personală a Silviei Moldovan

Date:

Galeria Triade va fi gazda vernisajului de pictură „Trup cu Peşti”, în cadrul căruia artistă, Silvia Moldovan instigă publicul  la recuperarea interiorităţii. Pictura ei îndeamnă la o reflecţie tăcută, ruptă de orice fel de excese formale.La o terapie pentru reconstruirea de sine într-o lume „saturată” de  agresivitate, gesticulaţie largă şi zgomot.

Expoziţia se înscrie în politica de promovare a tinerilor artişti, asumată de către Fundaţia Triade în cadrul programului Juventus. În acest context,artista Silvia Moldovan a câştigat în anul 2012, Premtul special al Fundaţiei Triade, constând în organizarea a trei expoziţii personale în cadrul galeriei.

Născută pe 28 iulie 1983 la Sânnicolau Mare este absolventă, din vara anului 2013, a masterului de pictură de la  Facultatea de Arte şi Design a Universităţii de Vest din Timişoara.A participat la câteva expoziţii de grup, printre care: 2013 Junge Kunst ,Germania, sau „Ce pieritor e omul, gândea albatrosul”,  Expoziția studenților specializării PicturTimișoara;  Expoziție-concurs de pictură „Omul cotidian”, la Timişoara. Tot ea a obţinut Premiul pentru tineret al Salonului de arte vizuale Timişoara 2013.

Premiul pentru tineret pentru cea mai reuşită lucrare a Salonului artelor vizuale, ediţia a 83-a din 2013 i s-a decernat Silviei Moldovan pentru lucrarea de tehnică mixtă, Trup cu peşti.

Expoziţia va debuta în cadrul Galeriei Triade, marţi, 28 ianuarie, începând cu rele 19:00. Ea va fi deschisă publicului până pe data de 25 martie, putând fi vizitată de luni până vineri, între 10:00 şi 17:00.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare