Transfer aeroport
7.5 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

TUPEU cât casa, la Timișoara: eveniment promovat cu imaginea Catedralei fără cruce. Poziția halucinantă a organizatorilor

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Revoltă pe Facebook împotriva unei campanii de promovare a conceptului de smart-city. Cei care au promovat evenimentul au tăiat crucea Catedralei Mitropolitane, un simbol al orașului. Consilierul local Sandu Ștefan și-a arătat revolta pe Facebook.

„Catedrala Mitropolitană din Timișoara ciuntită? Promotorii și organizatorii acestui eveniment sunt obligați în fața Timișoarei la o explicație oficială privind ciuntirea Catedralei în materialul de promovare a evenimentului! Cu așa început am mari semne de întrebare în ceea ce priveste oportunitatea și conținutul conferințelor. Așa ceva nu și-a permis nici regimul comunist în cea mai neagră perioada a sa!”, a scris acesta. Imaginea cu Catedrala fără cruce poate fi vizualizată aici. Trebuie spus însă că pe pagina de internet a evenimentului Catedrala apare cu cruci.

Upgrade My City a transmis un comunicat de presă prin care susține că oamenii care au colaborat în cadrul evenimentului se simt jigniți de acuzele care apar pe internet. Aceștia susțin că nu știu cine a modificat imaginea pe care ei au folosit-o pentru promovare.

„Aprecierea conform căreia echipa Upgrade My City şi partenerii săi ar avea alte intenţii o considerăm tendenţioasă, menită să construiască defăimărare pe seama reputaţiei programului şi a oamenilor implicaţi, pentru că acest lucru stârneşte curiozitate din partea publicului. Ne asumăm greşelile şi ne cerem scuze public pentru a nu fi insistat mai mult în identificarea autorului uneia dintre imaginile utilizate. La momentul preluării, nu existau date care să ne conducă spre autor. Situaţia a apărut în vâltoarea muncii de a aduce împreună şi de a motiva comunitatea să generăm rezultate şi având credinţa că nu poate pune cineva la îndoială munca noastră şi obiectivele pe care ni le-am propus: să formăm echipe şi reţele de lucru, să gândim şi să realizăm împreună proiecte, să găsim soluţii pentru a le continua. De asemenea, doar 3 lucrări de grafică din peste 40 au presupus intervenţii în fotografia sursă, iar acest lucru s-a întâmplat nu cu intenţie, ci ca efect al instrumentului folosit pentru editare”, susțin aceștia.

- Advertisement -Transfer aeroport

2 COMENTARII

  1. Nu ii cred! Tot mai mult se vehiculeaza ideea de a se scoate crucile de pe cladiri, pentru a nu-i jigni pe musulmani, cica! De fapt, actiunea face parte din campania pe termen lung de uniformizare a cetatenilor UE si se desfasoara incet in toate tarile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,689FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Timişul de ieri! Timişoara eliberată de sub ocupaţie otomană. Vezi imagine cu unul din artizanii victoriei şi pecetea oraşului din 1781

La 18 octombrie 1716, prinţul Eugeniu de Savoya îşi face intrarea triumfală în cetatea Timişoarei, eliberând oraşul de 164...