ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un biciclist din Timişoara, mort de beat, s-a accidentat singur pe Bulevardul Liviu Rebreanu. Vezi ce alcolemie avea!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 21 mai 2014, în jurul orei 18:30, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe Bulevardul Liviu Rebreanu. La faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe pista de biciclete de pe trotuar, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Spre bucuria celor care au asistat la acest eveniment nefericit, dar mai ales a biciclistului, în urma accidentului, acesta a suferit răni uşoare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore