Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

- Advertisement -
Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar și de către Inspectoratul de Poliție Timiș, la data de 21 octombrie 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 de ani, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Giroc, situată pe strada Dimineții. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”. Față de bărbat, așa cum a se arată în comunicatul IPJ Timiș, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Surse din cadrul anchetei susțin că agresorul ar fi nimeni altul decât comisarul-șef Cornel Iureș, ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție Timiș, fost șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timiș, până în primăvara anului 2011. Victima, M. Tetiana, soția ofițerului superior din cadrul MAI, este de origine ucrainiană și mama a doi copii minori. Se pare că, datorită scandalului, femeia s-a refugiat în casă la o vecină, P. Adriana, locatara fiind și cea care a cerut ajutor la numărul de urgență 112, tocmai pentru că refugiata nu vorbește limba română.

Din ultimele informații, se pare că victima urmează să-și retragă plângerea de violență împotriva soțului, între cei doi intervenind, spun sursele, o împăcare. Ca urmare a scandalului domestic, spun aceleași surse, în urmă cu puțin timp, comisarul-șef Cornel Iureș de la DGA Timiș și-a anunțat superiorii că dorește să iasă la pensie!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare