ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea de Vest Timișoara organizează ”Hour of code”. Vezi ce înseamnă și când are loc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara și se adresează tuturor copiilor și tinerilor (și nu numai) care sunt interesați să facă un prim pas în lumea fascinantă a IT-ului. Nu există limite de vârstă și nu sunt necesare cunoștințe prealabile de IT sau de programare.

Ce este de fapt Hour of Code?

Hour of Code este cel mai mare eveniment educativ din istorie, eveniment ce anul acesta se desfășoară în toată lumea în săptămâna 8 – 14 decembrie. Hour of Code este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi si studenţi din peste 180 de ţări. Oricine, oriunde, poate organiza un eveniment Hour of Code. Tutoriale de o oră sunt disponibile traduse în peste 30 de limbi. Nu sunt necesare cunoștințe speciale.

Cine prezintă evenimentul?

Evenimentul va fi prezentat de Ciprian Jichici, asistent la Facultatea de Matematică și Informatică din Timișoara. Ciprian este și directorul firmei Genisoft din Timișoara și este unul din cei mai buni specialiști din lume în tehnologii Microsoft. A susținut în ultimii 5 ani peste 100 de prezentări în domeniul tehnologiei informației în 20 de țări de pe 4 continente. Pasiunea pentru lumea computerelor a dobândit-o la 10 ani, când a luat contact pentru prima oară cu un calculator. Timp de aproape 30 de ani, Ciprian și-a urmat această pasiune, pasiune despre care va vorbi în 11 decembrie.

Cine găzduiește evenimentul?

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Matematică și Informatică, găzduiește evenimentul Hour of Code. Conducerea Universității precum și cea a Facultății de Matematică și Informatică sunt preocupate constant de popularizarea științei și cercetării în cadrul tuturor categoriilor și grupelor de vârstă. Când este vorba de un domeniu atât de actual și de important ca IT-ul, niciun efort nu este prea mare pentru a ajuta cât mai mulți copii și tineri (și nu numai) să înceapă să-i afle secretele.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore