Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialI-au tăiat ”aripile”! Titu Bojin, președintele CJ Timiș, săltat de MASCAȚI! UPDATE:...

I-au tăiat ”aripile”! Titu Bojin, președintele CJ Timiș, săltat de MASCAȚI! UPDATE: Ce spune DNA

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

E grav! Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a fost săltat de mascați de acasă și dus de urgență, la ora 7:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, instituție pe care o conduce încă. Oamenii legii l-au escortat până în propriul birou din cadrul Palatului Administrativ al județului, acolo unde percheziționează mai multe birouri.

Percheziții se fac, tot de la prima oră a zilei, și la Direcția Apele Române ”Banat”, instituție condusă de Titu Bojin până în 2012, când a preluat șefia CJ Timiș.

În afara celor două instituții publice din Timișoara, oamenii legii au descins în această dimineață și la aproape 20 de primării de pe teritoriul județului Timiș

Bojin este suspectat de procurorii DNA de corupție, însă la momentul actual nu se cunosc foarte multe amănunte despre acest caz. Din câte se pare Bojin ar fi acordat fonduri guvernamentale ”preferențial” către anumite primării din Timiș, acolo unde se desfășoară perchezițiile.

UPDATE: Ce spun procurorii DNA

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în mun. București și județele: Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Suspiciune de fraudă în Primăria Timişoara, în organizarea mai multor concursuri în 2018 şi 2019! Dovezile au ajuns la DNA

O posibilă rețea de fraudare a concursurilor pentru ocuparea unor funcții publice, din care...

După ani și ani! Justiția timișoreană confirmă investigațiile voceatimișului.ro în cazul cooperativei PSD de la IPJ Timiș

Azi, după cinci amânări, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în cel mai important...

”Dinozaurul” Titu Bojin, înlocuit cu un traseist politic. Finul lui Tariceanu preia fraiele Apelor din Banat

Schimbare în conducerea ABA Banat. Directorul general al instituției, Titu Bojin - un adevărat...