I-au tăiat ”aripile”! Titu Bojin, președintele CJ Timiș, săltat de MASCAȚI! UPDATE: Ce spune DNA

0
848

E grav! Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a fost săltat de mascați de acasă și dus de urgență, la ora 7:00, la sediul Consiliului Județean Timiș, instituție pe care o conduce încă. Oamenii legii l-au escortat până în propriul birou din cadrul Palatului Administrativ al județului, acolo unde percheziționează mai multe birouri.

Percheziții se fac, tot de la prima oră a zilei, și la Direcția Apele Române ”Banat”, instituție condusă de Titu Bojin până în 2012, când a preluat șefia CJ Timiș.

În afara celor două instituții publice din Timișoara, oamenii legii au descins în această dimineață și la aproape 20 de primării de pe teritoriul județului Timiș

Bojin este suspectat de procurorii DNA de corupție, însă la momentul actual nu se cunosc foarte multe amănunte despre acest caz. Din câte se pare Bojin ar fi acordat fonduri guvernamentale ”preferențial” către anumite primării din Timiș, acolo unde se desfășoară perchezițiile.

UPDATE: Ce spun procurorii DNA

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în mun. București și județele: Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Spune-ţi opinia civilizat!