Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii au descins acasă la membrii unei bande de hoţi de motociclete...

Poliţiştii au descins acasă la membrii unei bande de hoţi de motociclete din Timiş. UPDATE A mai apărut un suspect!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În dimineaţa zilei de 19 iunie 2014, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de comiterea a două furturi de motociclete.

Totodată, poliţiştii vor pune în aplicare trei mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 31 şi 35 de ani, sunt bănuiţi că în noaptea de 7 spre 8 iunie, ar fi sustras două motociclete care se aflau parcate pe o stradă din municipiul Timişoara. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este estimat la 25.000 de lei.

UPDATE! În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti din Timişoara, oamenii legii au depistat motocicletele sustrase în curtea locuinţei unuia dintre suspecţi, care are vârsta de 35 de ani.

Cele două motociclete, cât şi autovehiculul despre care există suspiciuni că ar fi fost folosit la comiterea faptelor, au fost indisponibilizate.

Totodată, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Timiş, unde se continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

Doi dintre bărbaţii la domiciliile cărora poliţiştii au efectuat percheziţii în această dimineaţă şi un alt tânăr de 23 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de furtul celor două motociclete.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=t5fRQU9-dsA&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...