Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Puști de 14 ani și bărbat de 66, DISPĂRUȚI fără urmă din Timișoara, respectiv Giroc. Dacă-i vezi, sună la 112!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unui copil în vârstă de numai 14 ani şi a unui bărbat care a împlinit 66 de ani.

LINGURAR GABRIEL

LINGURAR GABRIEL, are 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Timişoara, pe data de 20 aprilie 2015, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, 60 de kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat într-o geacă neagră din material textil, pantaloni blue jeans, cămaşă gri şi încălţat în pantofi sport roşu cu negru.

BUT IOAN

BUT IOAN, are 66 de ani și a plecat pe data de 12 aprilie 2015, tot de la domiciliu, dar din comuna Giroc, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 metri, 82-84 de kg, constituţie normală, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui. Ca semne particulare prezintă cicatrici pe nas şi spate. La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pulover gri, pantaloni maro, o şapcă verde şi încălţat în pantofi negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Sistemul de management al traficului din Timișoara, INUTIL împotriva șoferilor din cauza IPJ

Sistemul integrat de management al traficului din Timișoara se dovedește a fi o investiție...

FOTO/VIDEO Tiganii din Timisoara circula ILEGAL ”fara numar”, spre NEPASAREA Politiei

Sute de mașini conduse de rromi pot fi zărite în această perioadă în Timișoara,...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată în circ de o parte...