masina lovitaPrecipitare, nervi şi supărare la sediul Poliţiei din Gătaia, unde era anchetată posibila fraudă de la Bacalaureat. În stradă au avut o tamponare în circumstanţe mai puţin obişnuite. O maşină de poliţie, cu doi oameni ai legii la bord, a lovit o altă maşină parcată pe cealaltă parte a drumului.

Din informaţiile echipei Digi24 Timişoara, maşina lovită e a soţului directoarei, tot poliţist.

O manevră de mers înapoi a maşinii de Poliţie, imprudentă, fără ca cel de la volan să se asigure, desigur efectuată sub presiunea evenimentelor, s-a soldat cu o portieră avariată la celălalt autoturism, parcat pe marginea drumului, în faţa sediului Poliţiei din Gătaia.

Directoarea Liceului Teoretic din Gătăia a fost audiată, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei din oraş, împreună cu cinci eleve, existând suspiciuni că s-au strâns bani pentru a promova examenul de Bacalaureat.

Sursa: Digi24 Timişoara

[jwplayer mediaid=”25497″]

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.