Două maşini distruse în aceasa seară la Timişoara, din cauza unui şofer neatent

- Advertisement -

Accident în această seară în Timişoara, la interesectia străzilor Calea Buziaşului, cu strada Siemens, unde un tânăr de 23 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar.

Din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri la faţa locului, tânărul de 23 de ani care conducea un autoturism Skoda Fabia, venea din direcţia AEM şi se îndrepta spre Moşniţa. La intersecţia străzilor Calea Buziaşului, cu strada Siemens, acesta a vrut să vireze la stânga fără să se asigure şi să-i acorde prioritate unui alt autoturism marca Jaguar, care se deplasa regulamentar dinspre Moşniţa spre AEM. Impactul a fost atât de puternic încât ambele autoturisme s-au făcut zob, iar Jaguarul a ajuns pe spaţiul verde unde a dărâmat un indicator.

Bucăţi din autoturisme, ulei, şi antigel sau împrăştiat peste tot, iar pe şosea s-a format un strat alunecos datorită uleiului scurs din maşinile avariate. Poliţiştii rutieri, i-au testat pe ambii şoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Două ambulanţe, pompierii de la descarcerare şi o autospecială plină cu apă, au sosit de urgenţă la locul incidentului, dar nu a fost cazul să intervină pentru a descarcerara pe cineva. Din fericire toate cele trei persoanele implicate în accident, au scăpat cu bine acestea refuzând să fie transportate la spital pentru un control amănunţit.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=8UrW9QgI2t4&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img