Incident grav la ieșirea din Timișoara, pe drumul către Moșnița Nouă, astăzi. Un biciclist a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa și s-a lovit la cap. Omul a rămas întins pe asfalt, iar mai mulți conducători auto au oprit pentru a-i acorda primul ajutor. Inițial oamenii au crezut că omul a fost victima unui accident rutier, însă biciclistul a infirmat zvonul. Deși oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru omul care sângera puternic, Ambulanța și-a făcut apariția la fața locului abia la 20 de minute de la apelul la 112, în condițiile în care în mod normal parcurgerea drumului de la Spitalul Județean la ieșirea din oraș spre Moșnița nu ar dura mai mult de cinci minute.

Omul a primit primul ajutor din partea unui alt echipaj medical, care cel mai probabil se deplasa la Moșnița și care a oprit pentru a-l ajuta pe biciclist. Ajunsă la fața locului la 20 de minute de la apelul 112, doctorița care a ieșit din Ambulanță s-a declarat deranjată de faptul că este filmată, cerând să fie închisă camera. Oamenii de la fața locului au fost revoltați de atitudinea medicului, dar și de reacția întârziată a echipajului medical, atenționând că omul putea să moară din cauza hemoragiei.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.