ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vrei să dai mâna cu președintele ales al României? Vezi programul de mâine al lui Klaus Iohannis, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Așa cum a anunțat cu mai multă vreme în urmă, preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, va lua parte pe data de 16 decembrie 2014, la Timişoara, la ceremoniile dedicate împlinirii a 25 de ani de la Revoluţia din 1989.

Programul vizitei președintelui Klaus Iohannis va fi următorul:
– 16:30-16:45, primirea sa la Primărie;
– 16:45-17:00, deplasare la Cimitirul Eroilor;
– 17:00-17:10, depunere coroane la Monumentul Eroilor;
– 17:10-17:30, deplasare la Universitatea de Vest (UVT) din Timișoara;
– 17:30-17:50, mesaj către cadrele didactice, cercetătorii şi studenţii UVT (500 persoane) în Aula Magna;
– 17;50-18;00, deplasare la Catedrala Ortodoxă Mitropolitană;
– 18:00-19:00, participare la aprinderea de candele şi microrecitalul in memoriam al Corului Operei Române din Timişoara, pe treptele Catedralei şi deplasarea la Operă;
– 19:00-19:10 (19:15), mesaj către timişoreni şi către români de pe scena Operei;
– 19:15-21:00, asistare la Concertul de Gală de colinde sustinut de Corul Naţional Madrigal, din Loja Oficială a Operei.

”Anul acesta, pe 16 decembrie, se împlinesc 25 de ani de când națiunea română și-a strigat dreptul la libertate. Sunt 25 de ani de când românii au rupt, cu prețul atâtor vieți de martiri, lanțurile unui regim opresiv și au oprit sufocarea națiunii lor.

Vă chem să ne amintim împreună de acele zile, în care națiunea noastră și-a recâștigat libertatea și să ne afirmăm deschis admirația pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Să ne amintim de eroii de la Timișoara, să prețuim astfel memoria lor și să veghem în continuare la sănătatea societății noastre” (click AICI pentru a citi întregul mesaj) scria ieri, președintele Klaus Iohannis pe Facebook.

La activitățiile viitorului președinte al României sunt așteptați toți timișorenii care vor să-l vadă, să dea mâna cu președintele ales, sau pur și simplu să fie alături de el la evenimentele publice, în mod deosebit la cele din Cimitirul Eroilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore