Transfer aeroport
0.3 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 09:45
Transfer aeroport

Zece blocuri din Timisoara intra in reabilitare termica, pe bani europeni

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Trei contracte de finanțare cu fonduri europene au fost semnate, astăzi, la sediul Primăriei Timișoara, acestea având ca obiect reailitarea termică a zece blocuri.

Joi, 28 februarie 2019, la sediul Primăriei Timișoara au fost semnate trei contracte de finanţare, de către primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi directorul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Vest, Sorin Maxim. Documentele iscălite se referă la reabilitarea termică a zece blocuri, cu 329 de apartamente.

Primul dintre cele trei contracte semnate astăzi se referă la îmbunătăţirea eficienţei energetice în sectorul rezidenţial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe situate pe străzile: Maslinului, nr.11, sc. A și B; Cernăuți nr. 10, nr. 12 și nr. 14, Topologului nr. 5 sc. A și B; Topologului nr.1, sc. A; Argeș nr.4; B-dul Cetăţii nr.30; Răsăritului nr.5 (șapte blocuri cu 173 de apartamente). Valoarea contractului însumează 6.120.041,67 lei, TVA inclus, iar durata de implementare a proiectului este de 21 de luni.

Al doilea contract are același scop și cuprinde reabilitarea termică a blocului de locuinţe de pe strada Nicolae Titulescu nr. 10A (72 de apartamente), totalizând o valoare de 1.680.924,55 lei, TVA inclus și o durată de implementare a proiectului de 20 luni.

Contractul cu numărul trei, pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice în sectorul rezidenţial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe cuprinde imobilele de pe străzile Martir Ioan Stanciu nr.2; Calea Martirilor 1989 nr.31; Ştiinţei nr. 3-5 (două blocuri cu 84 de apartamente). Valoarea acestuia, cu TVA inclusă, ajunge la 1.905.444,04 lei, iar durata de implementare este de 19 luni.

Primăria capitalei Banatului a depus 18 proiecte pentru obţinerea finanţării din fonduri europene, acestea cuprinzând un total de 74 de blocuri cu 3.594 de apartamente, având o valoare totală de 83.823.726,41 lei, TVA inclus, adică aproape 18 milioane de euro.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

EDIFICII EMBLEMATICE – PALATUL CULTURII DIN TIMISOARA

Prima atestare a Teatrului din Timişoara a fost în anul 1753. Între anii 1761-1874 reprezentaţile teatrale se ţineau în...