ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

16 tramvaie noi – tinta Primariei Timisoara pentru imbunatatirea imediata a transportului in comun

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primăria Timișoara intenționează să obțină fonduri europene pentru achiziția a 16 tramvaie nou, ultra-moderne. Procedura de achiziție publică a fost demarată.

Municipalitatea din Timișoara are planuri mari pentru transportul în comun. După reabilitarea a 30 de tramvaie vechi, devenite ”Armonia” după procesul de retehnologizare (25 se află deja în parcul Societății de Transport Public Timișoara – STPT, alte cinci urmând să sosească de la reabilitare), primăria Timișoara are planuri importante pentru transportul pe șine. Administrația locală a anunțat că are în plan să cumpere și 40 de tramvaie de ultimă generație, însă nu toate vor putea fi achiziționate pe fonduri europene, așa cum se dorea iniția, fondurile comunitare destinate acestui proiect fiind insuficiente, motiv pentru care Timișoara va avea în prima fază numai 16 astfel de vehicule electrice care circulă pe șine.

”Primăria Municipiului Timișoara va achiziționa 16 tramvaie noi! A fost demarată procedura de achiziție publică pentru cumpărarea a 16 tramvaie noi, valoarea estimată fiind de aprox. 47 de milioane de euro. Banii pentru aceste tramvaie vor fi acoperiți din fonduri europene. Pas cu pas, transportul în comun va ajunge la alt nivel în Timișoara”, a anunțat Robert Kristof , city-manageru-ul capitalei Banatului.

Reprezentantul municipalității a precizat că, în cazul proiectului de achiziție a tramvaielor noi, termenul limită de depunere a ofertelor este 19 noiembrie 2018.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore