AcasăStiriSocial200 de vitezomani, ”arși” la buzunare de polițiștii din județul Timiș, în...

200 de vitezomani, ”arși” la buzunare de polițiștii din județul Timiș, în doar două zile

Inspectoratul de Poliției Județean Timiș ne informează că în perioada 15 – 16 septembrie 2014, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Radarele polițiștilor au fost amplasate în sistem cascadă pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. În urma acestor activităţi, oamenii legii au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 191 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, 9 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente