Radar5

Inspectoratul de Poliției Județean Timiș ne informează că în perioada 15 – 16 septembrie 2014, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Radarele polițiștilor au fost amplasate în sistem cascadă pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. În urma acestor activităţi, oamenii legii au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 191 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, 9 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.