Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

2014 se încheie cu ”sentimente”. Descarcă-ți compilația Major Deep – Feelings

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iarna se țes poveștile frumoase, povești în care există prinți și eroi, care duc războaie legendare pentru castele și viitoare regine. Este anotimpul în care muzica house se îmbină perfect cu paharele de gin și băuturi fine, dar și cu amestecuri de vodca-mere în discoteci și cluburi. Dar, mai presus de orice, este sezonul în care se trage linia peste activitatea lui 2014 și se adună plusul; iar pentru timișorenii de la Major Deep, plusul vine la pachet cu tot cu sentimente, amestecate, imbibate și aromate de acordurile deep ale melodiilor celebre in 2014.

Compilația Major Deep – Feelings (2014 Deep House Year Mix) face exact acest lucru; îmbină cele mai perfecte sunete ale genului deep în 70 de minute de muzică pură, nealterată de note sau instrumente inutile. Este compilația perfectă tradusă de timișoreni și oferită cadou publicului pentru a fi descărcată gratuit de pe SoundCloud și YouTube, doua din cele mai populare platforme pentru video și muzică de pe internet. “Music with feelings” este motto-ul campaniei de iarnă a producătorilor de muzică din Timișoara, casă de discuri care a scos lună de lună o compilație deep-house denumită generic “Feelings” urmat de numele lunii curente, fiecare ediție purtând amprenta lunii – muzica de primavară iarnă fiind în general cu accente ducând spre zona gri a genului, în timp ce compilațiile de vară-toamnă se încadrează perfect în genul de muzică propus publicului de către timișoreni.

Despre Major Deep

Major Deep este un proiect muzical fresh pentru Timișoara și zona de vest a României, un proiect care implică DJ și artiști recunoscuți la nivel național și international. Implicarea artiștilor va fi totală, aceștia participând de la faza de creație la faza de producție și show-urile live susținute în 2014. Major Deep este proiectul muzical care pune accent pe creativitate, pe latura artistică a celor implicați urmând ca în luna ianuarie 2014 să apară pe piață primele producții proprii, acompaniate de videoclipuri muzicale. Proiectul este 100% timișorean.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore