Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial50 de litri de alcool confiscaţi din microbuzul unei femei, la Stamora-Moravița

50 de litri de alcool confiscaţi din microbuzul unei femei, la Stamora-Moravița

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 23 iunie 2015, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în România, cetăţeanul român S. Ramona, în vârstă de 44 de ani, care conducea un microbuz marca Citroen, înmatriculat în România.

”Poliţiştii de frontieră timişeni deţineau informaţii potrivit cărora un cetăţean român urma să introducă ilegal în ţară, alcool peste limita legală admisă de lege, fapt pentru care lucrătorii noştri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport”, transmite Inspectoratul Poliției de Frontieră Timișoara.

În urma controlului, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a depistat, în portbagajul microbuzului, cantitatea de 50 de litri de alcool pe care femeia intenţiona să o introducă ilegal în ţară.

Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 1.500 de lei, a fost confiscată, iar S. Ramona a fost sancţionată contravenţional, de autoritatea vamală cu o amenda în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare