Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prima reacţie oficială. Călin Rosenblum: Ne dorim un debut de bun augur, cu cât mai mulţi spectatori alături de noi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni dimineaţă s-a stabilit programul viitorului sezon al Ligii I la fotbal, iar nou-promovata Poli Timişoiara a aflat că în prima etapă va da piept cu Dinamo Bucureşti, veste ce l-a făcut pe managerul sportiv al timişorenilor să declare că programul este echilibrat, acesta făcând apel la public, pentru ca spectatorii să umple din nou Marele Oval bănăţean.

Odată aflat Programul Ligii I pentru sezonul 2013-2014, prima reacţie din partea oficialilor lui Poli nu a întârziat să apară.

Managerul sportiv Călin Rosenblum şi-a luat ingrata misiune de a comenta „ţintarul” noului sezon al Ligii I: „La prima vedere, este un program care ne avantajează, este echilibrat, cel puţin în primele cinci etape. Important este să gestionăm bine startul de campionat” a spus Rosenblum.

Acesta nu a omis să facă un nou apel la publicul timişorean, pentru ca acesta să revină în număr cât mai mare pe „Dan Păltinişanu”. „Ne dorim ca debutul să fie de bun augur, să fie cât mai mulţi spectatori alături de noi. Ne dorim ca susţinătorii noştri să aibă încredere în echipă, vom încerca să scoatem rezultate cât mai bune în Liga I!” a adăugat managerul sportiv al timişorenilor.

Acesta a adus şi noutăţi din tabăra alb-negrilor, atât în privinţa cantonamentului cât şi legat de viitoarele posibile transferuri, pe care clubul le mai poate face până pe 20 iulie, dată la care a fost anunţat startului noului sezon. „Suntem mulţumiţi de modul în care decurge cantonamentul din Austria. Sperăm ca până la startul campionatului să mai facem două-trei transferuri!” a încheiat Călin Rosenblum.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore