Şunda la primul joc pe banca lui Poli. Victorie scurtă la Lugoj şi o serie de modificări în echipă

- Advertisement -

Meciul Vulturii Lugoj – Poli Timişoara a însemnat debutul noului „principal” de la Poli, Aurel Şunda. Fără Belu şi Bărbuţ, convocaţi la echipele naţionale, dar şi lipsiţi de aportul lui Scutaru şi al lui Keita, menajaţi din motive medicale, Poli a deplasat la Lugoj un lot puţin diferit faţă de ce găseam în „18”-le alcătuit de Velcea. La Lugoj nu au făcut deplasarea nici portarul Coca, dar nici jucătorii de câmp Bocşan, Dragu şi Moldovan, care au evoluat sâmbătă dimineaţă la echipa a doua, în Liga a V-a (seria a doua),Poli II pierzând acasă, la limită, cu 0-1, contra liderului Murani.

Golul victoriei (şi singurul al partidei) a venit de la fundaşul Şeroni, abia în minutul 78, dar e interesantă abordarea noului tehnician al echipei faţă de această aprtidă, acesta folosind pe parcursul celor 90 de minute trei portari, câte unul pentru fiecare aproximativ jumătate de oră. Dacă iniţial a apărat Nuno Claro, portughezul a părăsit buturile în minutul 30, locul său fiind luat de Kirev, revenit în lot după exilul din „era” Velcea, pentru ca şi bulgarul să fie înlocuit, în minutul 75, de tânărul Pap.

O fază importantă s-a petrecut în minutul 82, când, în urma unui schimb de replici „neprietenoase” cu biserica, Petrovici de la timişoreni, şi Stoica de la lugojeni au fost trimişi la cabine, văzând cartonaşul roşu.

Echipa folosită de tehnicianul Aurel Şunda a fost: Nuno Claro (min. 30 – Kirev/min. 65 – Pap), Nohai, Petrovic, Șeroni, Poparadu, Popovici, Gorobsov (min. 65 – Marovic), Trandu (min. 46 – Petre), Nanu (min. 46 – Nicola), Ruiz (min. 46 – Furtado), Szekely (c), (min. 55 – Boldea).

Primul antrenament, deschis publicului, de săptămâna viitoare, va fi luni, 14 octombrie 2013, începând cu ora 10:30, în complexul ”Dan Păltinişanu”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img