Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se înmulțesc șantierele în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dacă pentru reparația trotuarelor situația este mai clară, se va acționa în tot orașul, în privința clădirilor de patrimoniu încă nu se știe care dintre ele vor fi renovate. Dan Diaconu a spus că se va forma o comisie specială care va avea de completat un chestionar pentru fiecare imobil aflat în parte. Chestionarul este împărțit pe criterii, fiecare fiind notat cu un anumit punctaj. Aceste criterii sunt: starea generală a clădirii și situarea ei, gradul de percepție urbană, importanța culturală și arhitectonică a clădirii, condițiile tehnico-economice.

Despre renovarea trotuarelor viceprimarul a declarat: „Orașul a fost împărțit în șase zone, iar licitația este aproape încheiată. Pe fiecare zonă a câștigat câte o firmă iar estimarea maximă este de 6 milioane de lei pe 4 ani, pe fiecare sector, adică un efort maxim de 36 milioane lei. Prioritate vor avea acele zone unde există nevoi urgente ale cetățenilor, școli, grădinițe, spitale” 

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=k2h2y7Rjzro&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore