Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSe înmulțesc șantierele în Timișoara

Se înmulțesc șantierele în Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă pentru reparația trotuarelor situația este mai clară, se va acționa în tot orașul, în privința clădirilor de patrimoniu încă nu se știe care dintre ele vor fi renovate. Dan Diaconu a spus că se va forma o comisie specială care va avea de completat un chestionar pentru fiecare imobil aflat în parte. Chestionarul este împărțit pe criterii, fiecare fiind notat cu un anumit punctaj. Aceste criterii sunt: starea generală a clădirii și situarea ei, gradul de percepție urbană, importanța culturală și arhitectonică a clădirii, condițiile tehnico-economice.

Despre renovarea trotuarelor viceprimarul a declarat: „Orașul a fost împărțit în șase zone, iar licitația este aproape încheiată. Pe fiecare zonă a câștigat câte o firmă iar estimarea maximă este de 6 milioane de lei pe 4 ani, pe fiecare sector, adică un efort maxim de 36 milioane lei. Prioritate vor avea acele zone unde există nevoi urgente ale cetățenilor, școli, grădinițe, spitale” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare