Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Victorie salvatoare… deocamdată. Pandurii Tg. Jiu 0-1 Poli Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa cu numărul 29 a Ligii I a fost cu noroc pentru timișoreni. Elevii lui Dan Alexa au reușit să se impună la limită în partida pe care au disputat-o în Oltenia. Cum Grigoraș nu a reușit să facă minuni în doar câteva zile de prelurea Pandurilor, acest lucru s-a văzut și în teren. Prima ocazie a aparținut oaspeților, însă mingea i-a fost ”furată” atacantului timișorean chiar înainte de șut. Minutul 33 aduce cu sine deschiderea scorului. Claudiu Belu preia o minge centrată în fața porții de unde marchează fără probleme. 1-0, iar timișorenii erau deja mai mult decât satisfăcuți. Mera era pe punctul de a însrie în propria poartă, însă mingea a trecut milimetric pe lângă bară.

Pauza nu a adus mari schimbări în joc, chiar dacă elevii lui Grigoraș au avut parcă mai multe șanse de a marca. Alex dos Santos trimite cu capul pe lângă poartă în minutul 64, iar Matulevicius îl imită după doar șase minute, la o faza la finalul căreia Nuno Claro se accidenta după o ciocnire cu Mera. Szekely trece puțin pe lângă dublarea avantajului în minutul 77, fiind blocat de portarul advers într-o situație de unu la unu. Mamele vede al doilea galben după un fault asupra lui Szekely și este eliminat. Planurile timișorenilor au decurs perfect până la final, astfel aceștia obțin trei puncte de ”afară”, iar Alexa scoate prima mare victorie din carieră, rezultat ce urcă echipa pa locul 12 și o scapă, cel puțin temporar, de grijile retrogradării, dar urmează meciul cu Petrolul… un adversar deloc comod, chiar dacă partida va fi pe ”Dan Păltinișanu”.

Pandurii Tg. Jiu: Gliwa, Ungurușan, Bratu, Mamele, Momcilovic, Anton, Nistor, Shamsin (min.56-Ciucur), Dos Santos (min.80-Buleică), Giusti (min.46-Distefano), Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraș.

Poli Timișoara: Nuno Claro, Belu, Mera, Scutaru, Bălace (min.59-Morariju), Gorobsov, Popovici (min.85-Keita), Poparadu, Trandu, Boldea, Szekely (min.80-Himcinschi). Antrenor: Dan Alexa.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore