Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timişoara pierde şi la Giurgiu. Ce măsuri mai poate lua Robu, dacă echipa retrogradează?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara s-a cam făcut de râs pe prima scenă a fotbalului autohton după ce politicul a „intervenit” în forţă pentru a „crea” ACS Poli – politicul fiind în mod deosebit Nicolae Robu – primarul atât de avid de fotbal, care dă bani unei echipe a cărei jucători au fost realmente impuşi, doar pentru că nu cereau prea mulţi bani (nu toţi, ce-i drept).

Revenind la zi cu evoluţia echipei, bănăţenii au fost „scufundaţi” la Dunăre de o echipă de o valoare net superioară. Cei de la Astra au început meciul în atac încă de la început, Nuno Claro fiind salvator în minutul 7, pentru ca după numai patru minute, giurgiuvenii să „testeze” din nou reacţiile goalkeeper-ului timişorean prin Yoda. Prima ocazie a lui Poli a avut loc în minutul 15, însă Szekely trage dezamăgitor. După o nouă ocazie ratată în minutul 19, de Bukan, Astra deschide scorul prin Budescu, două minute mai târziu. Partea interesantă a acestei reprize a creat-o Boldea, care a marcat pentru oaspei în minutul 24, restabilind egalitatea, după un şut de la 20 de metri, extrem de bine plasat, dar nu a fost suficient. Celelalte două faze notabile ale primei reprize au mai fost doar alte două goluri înscrise de elevii lui Isăilă. Yazalde a punctat pentru 2-1 în minutul 31, iar zece minute mai târziu Bukari făcea 3-1.

Repriza secundă nu s-a dovedit una deloc interesantă pentru bănăţeni, care au decăzut psihic şi asta s-a văzut în jocul lor. Gazdele au făcut spectacol de câte ori au avut ocazia, umilind de câteva ori elevii lui Alexa, reuşind să marcheze golul patru în minutul 59, când, după o o centrare a lui Măţel, Nuno Claro scapă mingea din mâini în propira poartă „reuşind” o gafă de curtea şcolii, însă vina acestui scor e clar că nu-i aparţine! Alibec îl testează şi el pe lusitanul din poarta Timişoarei, dar Claro salvează de această dată, însă o nouă majorare de scor venea în minutul 86, când acelaşi Alibec a înscris pentru 5-1, la capătul unei faze de manual pornite de la propriul portar.

Partida se încheie cu neverosimilul 5-1 şi împreună cu înfrângerea de la Bucureşti, împotriva celor de la Dinamo (în care „câinii roşii” s-au impus cu 4-0), timişorenii se pot „lăuda” cu două scoruri fluviu.

Din păcate a mai rămas un singur meci. Ultima etapă, contra celor de la Concordia Chiajna, dar şi în cazul unei victorii în această partidă, datorită jocului rezultatelor din celelate meciuri, Poli poate ajunge din nou de unde-a plecat: în Liga a II-a.

Cine e de vină? Cel mai probabil, Dan Alexa va avea ceva de spus la inalul acestui sezon dezastruos, aşa cum el însuşi a declarat la final de meci!

Astra Giurgiu: Lung, Măţel, Ben Youssef, Găman, Morais, Laban, Yahaya, Yoda, Budescu (min.81- Cristescu), Bukari (min.64- Alibec), Yazalde (min.70- Enache). Antrenor: Daniel Isăilă

Poli Timişoara: Nuno Claro, Mera, Scutaru, Şeroni (min.46- Nohai), Bălace, Petre, Bărbuţ (min.63- Keita), Roman (min.56- Popovici), Poparadu, Boldea, Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

Timişoreni, ce părere aveţi, cine este principalul vinovat al situaţiei în care se găseşte fotbalul acestui oraş?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore