INGREDIENTE
Gogosele:
1 cana cu apa
1/2 pahar ulei
putina sare
o cana cu faina
4 oua
Umplutura:
crema de vanilie (sau budinca)
crema de ciocolata (sau budinca)
frisca
Decor:
zahar pudra
ciocolata topita
MOD DE PREPARARE
Punem la fiert apa, uleiul si sarea, iar cand clocoteste adaugam toata faina si amestecam cu o lingura de lemn. Mai lasam putin la foc mic. Dupa ce se raceste compozitia adaugam cate un ou si amestecam (se poate si cu mixerul). In tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, punem gogoselele cu o lingurita sau cu o punga cu sprit, la distanta una de cealalta. Coacem la foc potrivit pana se umfla si se rumenesc putin. Cand toate gogoselele sunt racite, le taiem pe jumatate, dar nu de tot si le umplem dupa plac. Se pot decora cu zahar pudra sau cu ciocolata topita.