Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia, din nou 6 goluri iar la Sânnicolau Mare FERICIREA a venit în prelungiri! Vezi toate detaliile de la partidele de astăzi din Liga a IV-a

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În „Ciarda Roșie” s-a dat startul etapei a VI-a din „D” Timiș, acolo unde liderul Ripensia, fără greșeală până acum, a întâlnit-o pe Lorena Giarmata Vii. Galben-roșii au rezolvat partida în primele cinci minute, atunci când au înscris de două ori. Până la final scorul avea să fie 6-0, Nanu cu o triplă și senegalezul Mediop marcator a două goluri numărându-se printre remarcați.

Gazdele au avut un început fulminant de partidă. După doar patru minute de la fluierul de start scorul avea să fie deja 2-0. Briciu a dezghețat tabela de marcaj după ce a trimis cu capul în poartă o centrare executată de Zaluschi, iar două minute mai târziu Mediop l-a păcălit pe portarul celor de la Lorena și a majorat avantajul.

După alte momente în care a continuat să preseze, Mediop a ieșit de două ori la rampă, o dată lovind bara, ca mai apoi Nanu să-l imite în minutul 39. La fel a făcut-o și Ungureanu cu un minut înaintea finalului primei reprize, atunci când a nimerit din nou bara.

A doua repriză a început cu o… bară, nimerită de această dată de Toma. Zeița Fortuna și-a întors din nou fața către Ripensia în minutul 66, când Nanu și-a trecut numele pe lista marcatorilor transformând de la punctul cu var un penalty obținut în urma unui henț, ca după cinci minute să realizeze „doppieta” printr-un șut puternic, pe jos.

La fel a făcut-o și Mediop cu 15 minute înainte de final, îndeplinind o formalitate față-n față cu Toma, 5-0. Ripensia Timișoara și-a făcut media de șase goluri pe meci după ce Nanu a transformat o nouă lovitură de pedeapsă dictată în minutul 90, astfel că timișorenii au terminat cu un nou 6-0.

Ripensia Timișoara: Ciui – Luca (’79, Popescu), Zaluschi (’70, Bobină), Păscăleanu, Toma – Briciu (c), Ungureanu – Blănaru (’53, Popa), Mediop, Nanu – Trifu (’63, Francescu)

Lorena Giarmata Vii: Toma – Radu, Irimia, Văcaru, Pătru, Popa, Costândana. Plopeanu, Curea, Pătrașcu, Călin

Unirea Sânnicolau Mare – AS Murani 1-0 (0-0) (’92, Blaga)

La aceeași oră cu partida relatată mai sus, gazdele de la Sânnicolau Mare, acolo unde se desfășoară Zilele Orașului, i-au întâlnit pe cei de la Murani. Alb-albaștrii au început partida în căutarea celei de-a treia victorii. Primul mitan a fost dominat în totalitate de către băieții antrenați de Nae Căprărescu, ratând ocazii pe bandă rulantă, astfel că scorul la pauză a rămas 0-0.

Una dintre cele mai importante faze a fost cea creată de Ovidiu Oancia, juniorul titularizat în premieră la Unirea, care, după ce a culcat în iarbă mai mulți jucători adverși, a fost oprit în ultimă instanță din drumul său către gol.

După revenirea de la cabine partida s-a desfășurat în același mod, sânmicloșenii fiind în căutarea golului. Intrat pe parcursul meciului, Blaga a adus bucuria și a întregit sărbătoarea de pe Aranca printr-un gol cu capul în minutul 92, astfel că amfitrionii au bifat cea de-a treia victorie la rând, scor final 1-0!

Unirea Sânnicolau Mare: Timiș – Petrișor, Uzun, Miron, Galea – Ov. Oancia, Vasilcin – C. Crișan, Angelo Olteanu, Cărpinișan – Jivan. Au mai intrat: Blaga, Michi, Nagy. Antrenor: Nae Căprărescu

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore