Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un fotbalist legitimat la Poli Timișoara dezvăluie un BLAT: ”Antrenorul a PARIAT că pierdem! Am refuzat!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un jucător de fotbal legitimat la Poli Timișoara, dar împrumutat în Liga a II-a, la FC Caransebeș, Mădălin Livan, a făcut, pe Facebook, o dezvăluire aproape incredibilă. Acesta a explicat cum l-a obligat antrenorul echipei bănățene, atât pe el cât și pe colegii săi, să ”trântească” un joc, pe motiv că italianul de la cârma echipei a partiat ”mulți, mulți bani”.

Mădălin Livan a postat luni seara, pe Facebook, un mesaj aproape incredibil, alăturând un articol dintr-un ziar local unde se preciza că echipa de fotbal FC Caransebeș dispare de pe scena Ligii a II-a, acolo unde a evoluat până în toamnă. Mai mult, clubul se pare că dispare definitiv la nivel de profesioniști. Livan a menționat că decizia de a retrage clubul din competiția secundă a fotbalului românesc este ”o veste care ne bucură și pe noi jucătorii care am făcut parte din acest club, o știre prin care toată lumea înțelege că noi, jucătorii, ne-am umplut de bani din trucarea meciurilor…” a scris tânărul fotbalist.

Livan a explicat apoi în detaliu de ce a scris acest lucru. ”Vă spun sincer, acest club ne-a falimentat pe toți. Veneam cu bani de acasă, de la părinți, în speranța că lucrurile se vor îndrepta și că această «minunată conducere» își va onora plățile salariale către noi, jucătorii. Pentru că modul în care s-a comportat conducerea cu noi a fost unul penibil. Și pentru faptul că și-au bătut joc de noi și au făcut acest joc murdar, în care noi jucătorii să picăm ca singurii vinovați ai acestei situații țin să precizez câteva lucruri prin care să demonstrez susținătorilor orașului Caransebeș, de care eu unul sunt mândru și îi respect pentru tot ajutorul acordat, că s-au înșelat în privința trucării meciurilor de către noi, jucătorii”, a precizat tânărul fotbalist.

Mijlocașul, în vârstă de 19 ani, a explicat apoi cum ”acționa” Giovanni Pissano, antrenorul italian al echipei la care el fusese împrumutat de Poli. ”S-a adus un antrenor italian care și-a făcut treaba cum a știut mai bine și a plecat lăsându-ne pe noi cu buzunarele goale și cu multe promisiuni. Noi, jucătorii, am refuzat să pierdem cu Giovanni Pissano3-0, așa cum ni sa cerut la pauza meciului dintre Unirea Tărlungeni – FC Caransebeș de către «marele» antrenor Pissano (foto alăturat – sursa:reper24.ro), cu toate că ne amenințase că, dacă nu facem asta pentru că el a pariat «mulți, mulți bani», nu mai primim nici un ban și clubul se desființează. Meciul s-a terminat 1-1 și chiar puteam învinge în ultimele minute”, a precizat Livan, pe Facebook.

Juniorul a mai precizat că fotbaliștii de la FC Caransebeș nu și-au primit banii de 3-4 luni iar unii chiar de mai multe luni, menționând că ”unii dintre colegii mei au familie acasă, copii care au nevoie de o masă caldă. Au venit sărbătorile, iar noi suntem cu buzunarele goale și așteptăm de la părinți să ne ajute ei”. Mădălin a mai detaliat un alt aspect șocant al situației extreme cu care s-a confruntat la Caransebeș, acesta precizând că ”mâncam seara la un așa-zis restaurant, iar de obicei primeam două ochiuri (ouă – n.r.) cu spanac, de 6 lei!!! Dimineața nu primeam mâncare, iar la căminul unde eram cazați, apă caldă și căldură aveam doar 2 ore pe zi, altădată chiar deloc, și dormeam în frig. Antrenamentele le făceam în pantaloni scurți și niște tricouri mai mult rupte, când afară erau 2-3 grade. Să nu mai zic de faptul că de multe ori nu aveam apă la dușuri, ceea ce nu e normal oameni buni. În ultimele etape am avut noroc cu domnul Doran și domnul Peica, care au încercat să ne mai țină în frâu și să nu cedăm, iar pe aceasta cale țin să le mulțumesc. Vă mulțumesc tuturor gugulanilor și țin să mulțumesc conducerii gugulane pentru sărbătorile triste pe care ni le-a făcut. Le doresc să le întoarcă Dumnezeu tot răul făcut nouă și să ajungă acolo unde le e locul!”, și-a încheiat Livan, iritat, postarea de pe rețeaua de socializare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore