Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident grav în Giarmata, după ce un şofer fără permis a refuzat...

Accident grav în Giarmata, după ce un şofer fără permis a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident luni noaptea în jurul orei 00: 15 în localitatea Giarmata, unde un bărbat de 28 de ani, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, şi a pornit într-o goană nebună cu poliţiştii pe urmele lui.

Inconştienta unui bărbat din Giarmata, îl putea costa viaţa. Acesta s-a urcat la volanul unui VW Passat cu numerele provizorii expirate, fără permis de conducere, şi a pornit într-o plimbare prin localitate. La un moment dat, şoferul de ocazie a trecut pe lângă un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Rurală şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Acesta a apăsat pedala de acceleraţie, în încercarea de a scăpa de echipajul de poliţie care a pornit în urmărirea lui. După câţiva kilometri cu poliţiştii pe urme, bărbatul a intrat pe o stradă pietruită la ieşire din Giarmata, unde din cauza vitezei excesive şi lipsei experienţei la volan, a pierdut controlul autoturismului, a sărit peste un dâmb de pământ şi s-a dat cu maşina peste cap de mai multe ori. Acesta a apucat să iasă singur din autoturismul făcut zob, dar imediat a picat jos, gemând de durere. ,,Hoţul” căci aceasta este porecla bărbatului în sat, a ieşit de curând din închisoare după ce a executat câţiva ani pentru furt calificat. Din spusele fratelui acestuia, bărbatul ar fi luat cheile autoturismului din casă, fără să spună nimănui ce are de gând să facă.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală, au cerut de urgenţă un echipaj SMURD, dar şi sprijinul poliţiştilor rutieri din Timişoara. Şoferul a fost imediat preluat de medicii de pe salvare şi transportat la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru investigaţii amănunţite. Acum el s-a ales cu alte dosare penale şi riscă să meargă înapoi la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare