Accident-Giarmata12

Accident luni noaptea în jurul orei 00: 15 în localitatea Giarmata, unde un bărbat de 28 de ani, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, şi a pornit într-o goană nebună cu poliţiştii pe urmele lui.

Inconştienta unui bărbat din Giarmata, îl putea costa viaţa. Acesta s-a urcat la volanul unui VW Passat cu numerele provizorii expirate, fără permis de conducere, şi a pornit într-o plimbare prin localitate. La un moment dat, şoferul de ocazie a trecut pe lângă un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Rurală şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Acesta a apăsat pedala de acceleraţie, în încercarea de a scăpa de echipajul de poliţie care a pornit în urmărirea lui. După câţiva kilometri cu poliţiştii pe urme, bărbatul a intrat pe o stradă pietruită la ieşire din Giarmata, unde din cauza vitezei excesive şi lipsei experienţei la volan, a pierdut controlul autoturismului, a sărit peste un dâmb de pământ şi s-a dat cu maşina peste cap de mai multe ori. Acesta a apucat să iasă singur din autoturismul făcut zob, dar imediat a picat jos, gemând de durere. ,,Hoţul” căci aceasta este porecla bărbatului în sat, a ieşit de curând din închisoare după ce a executat câţiva ani pentru furt calificat. Din spusele fratelui acestuia, bărbatul ar fi luat cheile autoturismului din casă, fără să spună nimănui ce are de gând să facă.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală, au cerut de urgenţă un echipaj SMURD, dar şi sprijinul poliţiştilor rutieri din Timişoara. Şoferul a fost imediat preluat de medicii de pe salvare şi transportat la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru investigaţii amănunţite. Acum el s-a ales cu alte dosare penale şi riscă să meargă înapoi la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here