AcasăStiriSocialAccident la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aleea Pădurea Verde

Accident la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aleea Pădurea Verde

Două mașini distruse din cauza neatenției unui șofer, care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care venea din sens opus.

Șoferul unui autoturism marca Mercedes, care se deplasa înspre ieșirea din oraș, ajuns la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aleea Pădurea Verde, a vrut să vireze la stânga şi nu i-a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism marca Kia, care circula din sens opus. În urma impactului autoturismele au fost grav avariate, dar ambii șoferi au scăpat nevătămați. Șoferița de la volanul autoturismului Kia, acuza mici dureri la buză, cel mai probabil în urma exploziei airbag-ului mașinii, dar aceasta a refuzat să meargă la spital.

La locul accidentului au sosit de două echipaje de la Ambulanţă, unul de la Pompieri și un echipaj al Poliţiei Rutiere. După terminarea măsurătorilor, pompierii împreună cu polițiștii rutieri, au deblocat strada, iar traficul rutier a revenit la normal.

În cazul în care șoferița se răzgândește şi merge totuși la spital, șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare din culpă, iar în cazul în care aceasta nu va merge la spital, șoferul vinovat se va alege cu permisul suspendat pentru o perioadă de 60 de zile, şi cu 500 ron amendă.

Rămâne de văzut ce va face șoferița de la volanul autoturismului Kia, care ne-a spus că va decide împreună cu soțul ei care este medic, dacă merge sau nu la spital…….

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente