Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aleea Pădurea Verde

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Două mașini distruse din cauza neatenției unui șofer, care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care venea din sens opus.

Șoferul unui autoturism marca Mercedes, care se deplasa înspre ieșirea din oraș, ajuns la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aleea Pădurea Verde, a vrut să vireze la stânga şi nu i-a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism marca Kia, care circula din sens opus. În urma impactului autoturismele au fost grav avariate, dar ambii șoferi au scăpat nevătămați. Șoferița de la volanul autoturismului Kia, acuza mici dureri la buză, cel mai probabil în urma exploziei airbag-ului mașinii, dar aceasta a refuzat să meargă la spital.

La locul accidentului au sosit de două echipaje de la Ambulanţă, unul de la Pompieri și un echipaj al Poliţiei Rutiere. După terminarea măsurătorilor, pompierii împreună cu polițiștii rutieri, au deblocat strada, iar traficul rutier a revenit la normal.

În cazul în care șoferița se răzgândește şi merge totuși la spital, șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare din culpă, iar în cazul în care aceasta nu va merge la spital, șoferul vinovat se va alege cu permisul suspendat pentru o perioadă de 60 de zile, şi cu 500 ron amendă.

Rămâne de văzut ce va face șoferița de la volanul autoturismului Kia, care ne-a spus că va decide împreună cu soțul ei care este medic, dacă merge sau nu la spital…….

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=h5chP-0D3mU&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore