Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident sâmbătă seară în Calea Buziașului din Timișoara.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

O tânără de 24 de ani, care circula pe Calea Stan Vidrighin, dinspre Fabrica de Bere, spre sensul giratoriu din Calea Buziaşului, a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu taxiul într-un stâlp.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:30, şi a fost unul destul de violent, bucăţi din autoturism şi bateria acestuia, s-au împrăştiat pe o porţiune de câţiva metri. Şoferiţa a reuşit să rupă inclusiv cablurile care susţineau alimentarea cu curent a tramvaielor, blocând circulaţia acestora mai bine de 30 de minute.

Poliţiştii de la rutieră sosiţi la faţa locului, au stat de vorbă cu şoferiţa, iar aceasta le-a povestit că se întorcea de la lucru şi efectiv a ,,uitat” de sensul giratoriu. Însă poliţiştii au bănuit că nu tânăra ar fi condus autoturismul, ci altcineva. Dar ,,hoţul neprins e negustor cinstit”. În urma impactului geamul de la şofer s-a spart şi au sărit ambele airbaguri. Centurile taximetrului erau băgate în locașul de blocare prin spatele șoferului, iar acul vitezometrului a rămas blocat la viteza de 60 km/oră. Şoferiţa nu prezenta nici cea mai mică zgârietură sau urmă de lovitură în urma accidentului şi totuşi aceasta susţinea că ea a condus autoturismul. Cum poliţiştii nu au putut demonstra că altcineva a condus maşina, şoferiţa a fost condusă la sediul IPJ Timiş, pentru întocmirea documentelor.

La locul accidentului a sosit şi o echipă de intervenţie a RATT, care după aproximativ 30 de minute au reuşit să refacă reţeaua de alimentare a tramvaielor, acestea reluându-şi activitatea.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=HLP8b4qT5jc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare