O tânără de 24 de ani, care circula pe Calea Stan Vidrighin, dinspre Fabrica de Bere, spre sensul giratoriu din Calea Buziaşului, a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu taxiul într-un stâlp.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:30, şi a fost unul destul de violent, bucăţi din autoturism şi bateria acestuia, s-au împrăştiat pe o porţiune de câţiva metri. Şoferiţa a reuşit să rupă inclusiv cablurile care susţineau alimentarea cu curent a tramvaielor, blocând circulaţia acestora mai bine de 30 de minute.

Poliţiştii de la rutieră sosiţi la faţa locului, au stat de vorbă cu şoferiţa, iar aceasta le-a povestit că se întorcea de la lucru şi efectiv a ,,uitat” de sensul giratoriu. Însă poliţiştii au bănuit că nu tânăra ar fi condus autoturismul, ci altcineva. Dar ,,hoţul neprins e negustor cinstit”. În urma impactului geamul de la şofer s-a spart şi au sărit ambele airbaguri. Centurile taximetrului erau băgate în locașul de blocare prin spatele șoferului, iar acul vitezometrului a rămas blocat la viteza de 60 km/oră. Şoferiţa nu prezenta nici cea mai mică zgârietură sau urmă de lovitură în urma accidentului şi totuşi aceasta susţinea că ea a condus autoturismul. Cum poliţiştii nu au putut demonstra că altcineva a condus maşina, şoferiţa a fost condusă la sediul IPJ Timiş, pentru întocmirea documentelor.

La locul accidentului a sosit şi o echipă de intervenţie a RATT, care după aproximativ 30 de minute au reuşit să refacă reţeaua de alimentare a tramvaielor, acestea reluându-şi activitatea.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.