Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Urmărire pe străzile din Timişoara. Un tânăr a fugit de poliţişti cu maşina pe trotuar

- Advertisement -

Urmărire ca în filme aseară în jurul orei 22:50, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara. Un tânăr de 20 de ani, a fugit de poliţişti pe contrasens până s-a proptit cu autoturismul într-un gard.

Din primele informaţii de locul faptei, un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, proprietatea părinţilor, a luat cheile din casă şi a pornit într-o plimbare prin oraş. Ajuns la intersecţia străzilor Cetăţii cu Gheorghe Lazăr, tânărul a trecut pe culoare roşie a semaforului şi a fost oprit de un echipaj al Secţiei 4 Poliţie Timişoara. Poliţiştii au mai oprit în acelaşi timp şi un autoturism înmatriculat în Bulgaria pentru verificarea documentelor.

În timp ce unul dintre poliţişti verifica documentele autoturismului înmatriculat în Bulgaria, tânărul a băgat în marşarier şi a rulat cu spatele mai bine de 50 de metri, până la intersecţia cu Bulevardul Cetăţii, unde a pornit pe contrasens. La un moment dat în disperarea de-a scăpa de poliţişti, tânărul a pătruns pe trotuar cu maşina şi claxona pietonii să se dea la o parte din calea lui. O femeie care a ieşit la plimbare cu căţelul în lesă, nu a mai apucat să ferească animalul de companie din calea tânărului disperat, acesta lovind cu maşina câinele. Am aflat ulterior din declaraţiile unor martori care au văzut incidentul că animalul ar fi decedat în urma lovituri.

Cu poliţiştii pe urme, tânărul şi-a continuat fuga pe trotuar până la intersecţia străzilor Cetăţii cu Calea Bogdăneştilor, unde a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina în gardul de la casa fostului adjunct al IPJ Timiş, comisarul şef Florin Enache. Disperat, a sărit din maşină şi a luat-o la sănătoasa pe străzile din apropiere unde poliţiştii i-au pierdut urma. O echipă de criminalişti sosiţi de urgenţă la locul faptei au demarat cercetările şi au anunţat părinţii tânărului de isprava acestuia. Aceştia au sosit într-un suflet şi l-au convins pe tânăr prin telefon, că ar fi bine să se predea. Într-un final tânărul fugar s-a predat, iar poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au aflat şi motivul pentru care acesta a fugit de ei. Nu poseda permis de conducere.

,,La data de 6 septembrie 2016, în jurul orei 22.50 polițiștii Secției 4 au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circulă pe strada Gheorghe Lazăr. Șoferul nu s-a conformat, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea autovehicului în trafic, iar la intersecția cu Calea Bogdăneștilor conducătorul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând în gardul unui imobil, după care a fugit. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat șoferul ca fiind un tânăr de 20 de ani din Timișoara. Efectuând verificări în baza de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și distrugere”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=s8tLclFYIOA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore