AcasăStiriSocialADR Vest: Nu noi am fost vizați! Reprezentanții DNA au verificat documentele...

ADR Vest: Nu noi am fost vizați! Reprezentanții DNA au verificat documentele din dosarele depuse de beneficiari

Luni dimineața mascații Jandarmeriei și procurorii DNA București au descins la sediul ADR Vest, alături de alte câteva zeci de locații din țară, într-un dosar în care se suspectează fraudarea fondurilor europene.

În acest scop, vizita efectuată de reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest din Timișoara, a avut ca scop verificarea de documente din dosarele depuse de beneficiari în vederea obținerii finanțării europene prin Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice 2007 – 2013. Acest program a fost preluat de către ADR Vest de la Autoritatea de Management pentru Programul Sectorial Creșterea Competitivității Economice 2007 – 2013 în luna martie a anului 2013.

”Menționam că nu a fost vizată de către reprezentanții DNA nici Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, și nu au fost vizate nici persoane din cadrul ADR Vest, ci doar documente din cadrul proiectelor depuse de către beneficiari. În acest sens, angajații ADR Vest au pus la dispoziția reprezentanților DNA toate documentele care au fost solicitate” ne-a comunicat Oana Minescu, din cadrul Direcției Resurse Umane și Comunicare a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente