AcasăStiriPoliticaAdrian Diaconu, coordonator pe trei judeţe din vest

Adrian Diaconu, coordonator pe trei judeţe din vest

Proaspăt uns coordonator pe judeţele Timiş, Arad şi Bihor, preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, începe anul la baionetă. El susţine că cei patru senatori daţi recent de presă ca şi plecaţi din partid au negat părăsirea formaţiunii. Dar, ţine să adauge: „cum nu suntem străini de astfel de situaţii şi cum nu putem nega evidenţele, ceea ce pot să spun este că felul în care îţi respecţi electoratul, promisiunile şi îţi iei deciziile, ţine de caracterul şi de rezistenţa fiecăruia la presiune.”
„Eu, unul, nu aş intra la guvernare”
Întrebat dacă ar fi de acord cu o cooptare a PP-DD pentru formarea unei majorităţi care să sprijine guvernarea în cazul ruperii USL, Adrian Diaconu susţine că nu s-ar grăbi să accepte. „E ca şi cum după o zi şi o noapte, la masa unor petrecăreţi se mai aşează vreo două-trei persoane care comandă câte o apă minerală. La scurt timp, vine nota de plată şi pretenţia că toţi să plătească în mod egal consumaţia după un chef smintit, care s-a lăsat şi cu scaune rupte şi pahare sparte… Eu, unul, nu aş intra la guvernare.”, susţine Diaconu. Dimpotrivă, preşedintele PP-DD Timiş susţine că 2014 este un an al maturizării politice şi al pasilor următori pentru formaţiune. Iar dacă ar fi să sprijine vreun guvern, sprijinul ar trebui acordat „numai în baza unor proiecte concrete, care să vizeze mai-binele populaţiei” susţine deputatul timişean, sătul de indiferenţa şi arogantă afişată de cei aflaţi la putere de mai bine de un an.
Planuri pentru 2014
Adrian Diaconu vede în 2014 un an al coerenţei de acţiune şi al aşezării doctrinare pentru formaţiunea din care face parte. Extrem de importante, după opinia sa, rămân structurile din teritoriu şi strângerea legăturilor cu electoratul, din ce în ce mai încercat de greutăţi şi de sentimentul trădării din partea celor votaţi. „Este un an important, în care partidul va merge înainte. Vrem să ne organizăm şi să ne sincronizăm acţiunile cât mai bine. Mă voi ocupa cu atenţie de acest lucru atât la Bucureşti, cât şi în cele trei judeţe de acasă pe care am fost numit coordonator. Nevoile oamenilor trebuie să fie auzite, rezolvarea lor trebuie să se impună, oricât ar fi de greu. Pentru asta am intrat în politică”, spune Diaconu.
Ilie Bertea sare la Laszlo Tokes
Un prim hop important îl constituie alegerile europarlamentare de la sfârşitul lui mai. Ilie Bertea, candidatul PP-DD, susţine că programul cu care va candida este unul deschis cetăţenilor, „fiindcă dorinţele lor trebuie să ajungă să fie cunoscute la vârful Uniunii”. Ilie Bertea consideră că reprezentarea României la Bruxelles este una execrabilă. „Vă dau un exemplu- avem acolo un preot pe nume Tokes. Ştie vreo 3-4 limbi, ce-i drept! Dar toate vorbesc foarte veninos la adresa ţării noastre! Aştept cu deschidere maximă sugestiile şi propunerile oamenilor pentru programul cu care intru în campanie”, a declarat Ilie Bertea.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente