Atenţie comercianţi „de ocazie”, Zona pieţei Badea Cârţan nu este pentru voi

Date:

Poliţiştii loclai au fost sesizaţi în utlima perioadă de către diferiţi cetăţeni asupra unui fenomen, mai vechi, dar care pare a lua amploare din nou: comerţul ilegal, cu produse folosite, pe marginea drumului, a pieţei Badea Cârţan, dar şi a Podului Dacilor.

Oamenii legii din cadrul Serviciului Ordine Publică au luat măsurile legale ce se impun în ceea ce priveşte persoanele care desfăşoară acest gen de comerţ stradal fără a deţine autorizaţie în acest sens, încurcând circulaţia pietonilor şi expunând spre vânzare obiecte provenite, în majoritatea lor, din tomberoanele de deşeuri.

În cadrul acţiunii au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform HCL 321/2001 şi a Legii 12/2009 republicată, pentru comerţ fără autorizaţie pe domeniul public şi comerţ ambulant în locuri neautorizate, fiind confiscate peste 50 de kilograme de obiecte precum electronice şi electrocasnice, cărţi, obiecte ceramice, îmbrăcăminte, încălţăminte şi altele, toate aflate în stare de degradare.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în perioada următoare, informează Poliţia Locală Timişoara.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare