ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Haiduc: Banatul începe să fie „fruncea” la nivel mondial! Interviu EXCLUSIV

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Haiduc a ajuns pe pământ românesc în noaptea de marţi spre miercuri, iar noi, pentru a fi primii l-am şi „interceptat” pentru a ne acorda primul interviu de la revenirea în România, totul după ce şi-a surprins soţia, după ce acesteia i-a înscenat o întâlnire de altă natură.

Haiduc a lansat vineri seara, de la ora 19:00, colecţia sa cea nouă, pentru care a venit special din SUA, evenimentul -unul VIP- fiind programat la Restaurantul Caprice, din Timişoara.

Înainte probabil de cel mai exclusivist show marca Adrian Haiduc, designerul de bijuterii, devenit acum expert în pietre preţioase, diamante şi multe altele, a acesptat să acorde un interviu, în exclusivitate pentru cititorii Vocea Timişului.

„Am venit în România deşi multă lume nu se aştepta să fiu prezent, uite că sunt aici” a spus Haiduc în primul rând, asta după ce, aşa cum chiar el ne-a mărturisit, a auzit zvonuri că nu şi-ar face apariţia la lansarea colecţiei MGA – Must Go Alone, aşa cum s-a întâmplat la colecţiile lansate în ultimul an şi jumătate.

„MGA – Mus Go Alone este o colecţie mai specială, una în care pot să spun că am în spate un portofoliu ca la carte, chiar dacă voi m-aţi acuzat că aş fi fiţos şi figurant, va fi o colecţie. zic eu, ceva mai <<altceva>>. Nu se putea ca eu să nu fiu prezent la această colecţie. Era un risc prea mare pentru mine ca să nu coordonez ţinând cont de faptul că am impus atâtea condiţii, începând cu manechinele, cu designerii cu care colaborez. Nu vreau să am nici cel mai muc gram de piţiponceală, nu vreau să am nimic care poate avea impact asupra mea ca şi imagine negativă. Este prima colecţie marca Adrian Haiduc în care vorbim despre o imagine pozitivă, în care vorbim despre un concept nou de cravate, în care vorbim despre un Haiduc specializat în Statele Unite, cu şcoală de design făcută acolo…”

Vezi despre ce e vorba în continuare, dar şi ce a mai spus designerul timişorean despre invitatele speciale ce au fost prezente la evenimentul de vineri.

Tot în acest interviu video mai puteţi vedea ce spune excentricul timişorean despre relaţia specială pe care acesta o are cu soţia sa şi mai ales de ce a ales să ţină secret faptul că el îşi va face apariţia la Timişoara, făcându-i o surpriză uriaşă Izabelei, cea care îi este alături de 9 ani, dar şi multe alte noutăţi despre viaţa celui mai controversat şi de succes timişorean din domeniul bijuteriilor şi pietrelor preţioase.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=PIdH8pab_3o&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore