150-de-ani-de-Poliție-de-Frontieră-la-Timișoara038

Marți, 14 aprilie 2015, în jurul orei 13:00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad cetăţeanul albanez Majol H., în vârstă de 30 ani, la volanul unui autoturism marca ”Ford”, înmatriculat în Italia. În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii Poliției de Frontieră au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.

Tânărul a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din Italia, document care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui permis de conducere italian autentic (modul de imprimare a fotografiei titularului şi modul de tipărire a datelor de identificare a persoanei diferă de cele originale), fiind fals total.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii în bazele de date s-a constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere. Majol H. a declarat că a apelat la această metodă deoarece intenţiona să ajungă în Italia şi nu deţinea permis legal de conducere.

Bărbatului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.