AcasăStiriSocialAtenție, SE TRAGE cu muniție de RĂZBOI! Exerciții în Poligonul Modoș, din...

Atenție, SE TRAGE cu muniție de RĂZBOI! Exerciții în Poligonul Modoș, din Timișoara

Jandarm trage cu arma pistol

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” din Timișoara anunță populația capitalei Banatului că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Internelor si Reformei Administrative nr. 485/2008, în zilele de 16, 17 și 24 aprilie 2015, între orele 8:00-16:00, cadrele militare din cadrul Grupării vor executa ședințe de tragere cu muniție de război, în poligonul de tragere Modoș.

Oamenii legii informează populația din împrejurimi că trebuie să respecte panourile cu accesul interzis în poligon, precum și celelalte panouri indicatoare, având în vedere faptul că persoanele care intră în poligon pe timpul executării tragerilor sunt supuse riscului de a fi lovite de gloanțe sau schije, existând posibilitatea producerii de vătămări corporale sau chiar deces.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente