Transfer aeroport
2 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Aproape 200 de vitezomani, prinși de polițiștii din Timiș, în numai 24 de ore

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Marți, 27 octombrie 2014, poliţiştii rutieri au desfășurat o razie la nivelul întregului judeţ, scopul principal al acesteia fiind prevenirea accidentelor rutiere. Acţiunea a vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Cu toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, amplasate în sistem cascadă, pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, bilanțul a crescut de la o oră la alta. Poliţiştii au aplicat 261 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 184 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 12 permise de conducere, 5 pentru depăşirea limitelor de viteză, 4 pentru neacordare prioritate pietoni, 1 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi 2 pentru alte abateri.

Activităţile derulate de poliţişti au ca scop salvarea de vieţi, viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum fiind principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Poliţiştii recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,696FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea şi împlinirea în dragoste, Sânzienele marchează începutul anotimpului însorit plin...