Armă deținută ilegal, descoperită de polițiștii timișeni

- Advertisement -

Polițiștii timișeni au descins în Lugojel, în căutarea unui bărbat suspectat că deține arme ilegal. Suspectul a fost reținut.

Percheziția a avut loc în Lugojel, unde au descins polițiștii Secţiei 6 Rurale Găvojdia, la locuinţa unui bărbat bănuit de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma acțiunii, poliţiştii au ridicat o armă neletală şi peste 100 de alice, deţinute ilegal.

„La data de 12 iulie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au efectuat o percheziţie, pe raza localităţii Lugojel, la domiciliul unui bărbat bănuit de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma percheziţiei, la domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit o armă neletală cu lunetă şi peste 100 de bucăţi de alice, deţinute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. El mai este cercetat în alte două cauze, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

foto: arhiva

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img