Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

- Advertisement -

Finalul concursului „Casa care-mi place” este tot mai aproape. Mai sunt doar două zile în care timişorenii îşi pot exprima opinia în legătură cu casele propuse pe site, contribuind astfel la conturarea unei identităţi a oraşului şi la realizarea unei baze de date cu cele mai îndrăgite case din Timişoara. Casele mai pot fi votate până la 1 august, după care voturile vor fi centralizate pentru realizarea clasamentului.

Sâmbătă, 3 august 2013, începând cu ora 18:30, pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul Zilelor Timişoarei, va avea loc premierea concursului „Casa care-mi place”. Se vor oferi concurenţilor care au propus casele cele mai votate, şase aparate de fotografiat.

După stabilirea clasamentului, studenţii de la Facultatea de Arhitectură, prin „Asociaţia de la 4”, vor edita o broşură conţinând rezultatele, iar pe site se vor expune construcţii locale apreciate de arhitecţi. În perioada 11-12 octombrie 2013 vor avea loc o expoziţie şi o discuţie publică, la care vor participa şi specialişti (arhitecţi, sociologi), încurajându-se astfel dialogul între părţi şi lăsând participanţilor libertatea de a asimila sau contesta rezultatele.

Timişorenii sunt invitaţi atât la premiere, cât şi la evenimentele următoare, iar până atunci sunt aşteptaţi în continuare să voteze casa lor preferată pe site-ul concursului: www.casacare-miplace.ro.

Atât clasamentul momentan, cât şi premiile pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/casacaremiplace.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare