Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAu mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată!...

Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Finalul concursului „Casa care-mi place” este tot mai aproape. Mai sunt doar două zile în care timişorenii îşi pot exprima opinia în legătură cu casele propuse pe site, contribuind astfel la conturarea unei identităţi a oraşului şi la realizarea unei baze de date cu cele mai îndrăgite case din Timişoara. Casele mai pot fi votate până la 1 august, după care voturile vor fi centralizate pentru realizarea clasamentului.

Sâmbătă, 3 august 2013, începând cu ora 18:30, pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul Zilelor Timişoarei, va avea loc premierea concursului „Casa care-mi place”. Se vor oferi concurenţilor care au propus casele cele mai votate, şase aparate de fotografiat.

După stabilirea clasamentului, studenţii de la Facultatea de Arhitectură, prin „Asociaţia de la 4”, vor edita o broşură conţinând rezultatele, iar pe site se vor expune construcţii locale apreciate de arhitecţi. În perioada 11-12 octombrie 2013 vor avea loc o expoziţie şi o discuţie publică, la care vor participa şi specialişti (arhitecţi, sociologi), încurajându-se astfel dialogul între părţi şi lăsând participanţilor libertatea de a asimila sau contesta rezultatele.

Timişorenii sunt invitaţi atât la premiere, cât şi la evenimentele următoare, iar până atunci sunt aşteptaţi în continuare să voteze casa lor preferată pe site-ul concursului: www.casacare-miplace.ro.

Atât clasamentul momentan, cât şi premiile pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/casacaremiplace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare