Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Branzoaice moldovenesti Reteta zilei-30/09/2012

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ingrediente:

Aluat:
800 gr faina
3 oua
50 gr drojdie
5 lg zahar
350 ml apa
50 ml ulei
sare

Umplutura:
600 gr branza de vaci
zahar dupa gust
3 oua
sare
zahar vanilat
coaja de lamaie

Preparare:

Din ingredientele de mai sus se face un aluat nu prea vartos care se lasa la dospit. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.

Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in tava, se ung cu ou batut, se presara cu zahar tos si se coc la foc potrivit.

Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare